2017-04-27

Zapraszamy na szkolenie “Ciasta bankietowe na bazie czekolady i musów owocowych”.

Zakres szkolenia:

  • petifiurki
  • bankietówki
  • kremy na bazie czekolady, musów owocowych i tłuszczy
  • nowoczesne dekoracje z czekolady,
  • proste dekoracje z karmelu
  • dekorowanie owocami i zelami
  • nietypowe kształty kształty,
  • praca z masą cygaretkową,
  • nowoczesne trendy,
  • ciekawe receptury,
  • egzotyczne surowce.

Trener:

 Mieczysław Chojnowski

Liczba uczestników:

8-10 osób

Cena:

Koszt szkolenia wynosi 700 PLN lub 10000 pkt z Mistrzowskich Nagród

Termin szkolenia:

29-30.05.2017

Dokładna lokalizacja:

Wolsztyn, ul. Wodna 1

Pensjonat Zielona Prowansja

Kontakt:

Jacek Zięba

tel. 606 80 29 49

Rezerwacje

Zaloguj sie lub zarejestruj aby zrobić rezerwacje.