0dodanych publikacji0ujawnionych sekretów0obserwatorów

Miejsce pracy

Cukiernia „Angelika” Józefa Berendt w Debrznie

Jak zaczął/zaczęła swoją przygodę z cukiernictwem?

Jej przygoda z cukiernictwem zaczęła się, gdy była dzieckiem. Podpatrywała pracę jej taty w zakładzie, a potem zaczęła mu pomagać.

Jak doskonali swój warsztat?

Stara się jeździć na różne szkolenia, aby pogłębiać swoją wiedzę. Pierwsze szkolenie odbyła w Szkole Mistrzów pana Kandulskiego w Poznaniu. Później szkoliła się z deserów u pani Bożeny Sikoń. Jeździła również na szkolenia do Akademii Czekolady z w Łodzi.

Zdobyte nagrody

  • III miejsce w Mistrzostwach Cukierników regionu Kujawsko-Pomorskiego w Bydgoszczy 2006
  • I miejsce w Mistrzostwa Polski Cukierników w kategorii Desery POLAGRA w Poznaniu 2007
  • II miejsce w Mistrzostwach Polski w Czekoladzie w Łodzi 2013
  • III miejsce w Mistrzostwach Polski Cukierników Warszawa Expo Sweet 2013

Specjalność

Czekolada, praliny i figurki.
  • publikacje
  • sekrety
Autor posiada 0 wszystkich publikacji Sortuj wg. treści