0dodanych publikacji0ujawnionych sekretów0obserwatorów

Miejsce pracy

Aktualnie jest właścicielem firmy „Francja na talerzu”, której celem jest promowanie kulinarnej kultury Francji, a także kuchni śródziemnomorskiej, cukiernictwa i deserów na talerzu.

Jak zaczął/zaczęła swoją przygodę z cukiernictwem?

Doświadczenie zdobywał w ekskluzywnych restauracjach Francji i Szwajcarii.

Konkursy i targi cukiernicze

Organizuje pokazy kulinarne, podczas których prezentuje m.in. dania kuchni śródziemnomorskiej oraz desery na talerzu. Przeprowadza szkolenia i warsztaty w całej Polsce dla amatorów i profesjonalistów. Swoje umiejętności prezentuje również podczas live cooking na imprezach okolicznościowych oraz w domu klienta. Chętnie pracuje z młodzieżą ze szkół hotelarsko-gastronomicznych organizując pokazy i szkolenia dzieląc się swoim doświadczeniem.

Zdobyte nagrody

Od blisko 15 lat uczestniczy w pracach jury, zarówno podczas konkursów kulinarnych jak i cukierniczych, o zasięgu krajowym i międzynarodowym.

Specjalność

Wyroby cukiernicze i desery.
  • publikacje
  • sekrety
Autor posiada 0 wszystkich publikacji Sortuj wg. treści