Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Akademia Mistrza Biznesu – jedyny e-learning dla branży cukierniczo-piekarniczej

29 kwietnia 2019, 10:15

Podnoszenie kwalifikacji pracowników to jeden z koniecznych warunków rozwoju firmy. Dotyczy to nie tylko umiejętności czysto zawodowych, ale także biznesowych. Trzeba bowiem pamiętać, że żadne przedsiębiorstwo nie działa w próżni. Konkurencja, nowe trendy marketingowe i sprzedażowe, kanały komunikacji z klientem, a także zmieniające się prawo powodują, że musimy stale być na bieżąco i nieustannie uczyć się nowych rzeczy. Na szczęście to wcale nie musi być takie trudne.

AMB – e-szkolenia na cukierniczą miarę
Brak czasu na podnoszenie kwalifikacji dziś nie może już być wymówką dla nikogo. Zespół trenerów i ekspertów z różnych dziedzin, związanych z branżą cukierniczo-piekarniczą, pod skrzydłami marketingowców z ZT Kruszwicy opracował e-szkolenie dla przedstawicieli branży, które dostępne jest z dowolnego miejsca przez 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu.
Z cyklu szkoleń AMB  można skorzystać zawsze i wszędzie, poświęcając na naukę tyle czasu, ile akurat mamy. Jedna sesja może trwać równie dobrze 2 godziny, jak i 20 minut – zapewnia koordynator projektu Marek Kopernik z ZT Kruszwica.

Łatwy dostęp to jednak tylko początek korzyści. Najcenniejsze jest to co w środku czyli treść – specjalistyczna, rzetelna, opracowana specjalnie dla cukierników i piekarzy.
Na pełny cykl szkolenia składa się sześć modułów: Zespół, Prawo, Przywództwo, Finanse, Sprzedaż i Marketing. Wszystkie zostały opracowane przez ekspertów z danej dziedziny, którzy są ściśle związani z branżą i doskonale znają jej bolączki – opowiada Kopernik. – W każdym temacie omawiamy więc kwestie i zagadnienia, które są oparte na rzeczywistych problemach i sytuacjach jakie mają miejsce w zakładach. Dzięki temu oferujemy wiedzę praktyczną, którą natychmiast możemy zastosować w swojej cukierni czy piekarni.
AMB udowadnia też, że nauka nie musi być nudna, czy podana całkiem serio. – Postawiliśmy na lekką, obrazkową formę, dzięki której zdobywanie wiedzy – nawet tej wysokospecjalistycznej i pozornie trudnej – jest przyjemnością – ocenia koordynator projektu.

Jak zostać uczestnikiem AMB?
Wystarczy jeden telefon do przedstawiciela handlowego Kruszwicy lub bezpośrednio do koordynującego program Marka Kopernika. – Podpisujemy porozumienie, które jest jedynym warunkiem uczestnictwa w programie i przekazujemy cukierni czy piekarni kod dostępu do szkolenia dla trzech osób. Ich postępy w nauce są stale monitorowane. Po ukończeniu każdego modułu, uczestnicy zdobywają certyfikaty, a po przejściu całego szkolenie Dyplom AMB. Uzyskanie dostępu do szkolenia jest więc tak łatwe, jak zdobywanie wiedzy z AMB.

Obszerny materiał o projekcie w najnowszym wydaniu magazynu PPiC.
Zapraszamy do lektury!

Koordynator AMB Marek Kopernik
tel. 606 802 943
marek.kopernik@bunge.com

zachodniopomorskie, lubuskie –  606 802 955
kujawsko-pomorskie – 692 459 043
pomorskie – 601 619 294
podkarpackie, lubelskie – 606 802 971
łódzkie, świętokrzyskie – 602 796 716
śląskie, opolskie – 606 311 083
małopolskie – 606 802 950
dolnośląskie – 692 459 051
wielkopolskie – 602 732 515
mazowieckie, podlaskie, warmińsko-mazurskie – 783 946 144

 

Przewiń do góry