Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Bohater miesiąca – Qualita NP 80 % – PIERNIKI

12 listopada 2020, 09:24

Doskonałe, świąteczne pierniki, wymagają zastosowania dobrze dopasowanego do nich tłuszczu. Idealnym wyborem jest margaryna Qualita NP 80 %, która nada ciastkom pożądaną kruchość i wilgotność.
Margaryna świetnie sprawdzi się też w innych wypiekach, a lista korzyści, jakie gwarantuje jest bardzo długa.

Qualita NP 80 % to margaryna stworzona z myślą o cukiernikach o dużej wrażliwości na kwestie środowiskowe. Nie zawiera żadnych tłuszczów tropikalnych. Została stworzona wyłącznie w oparciu o ceniony ze względu na walory żywieniowe i funkcjonalne, olej rzepakowy.

Qualita NP 80 % to przede wszystkim uniwersalność, stabilność i powtarzalność.
Doskonale łączy się z innymi składnikami, zapewniając wyrobom cukierniczym idealną strukturę.
Wysoka jakość margaryny to gwarancja powtarzalności wypieków.

Margaryna Qualita NP 80 % ma bardzo szerokie zastosowanie w cukiernictwie. Oprócz klasycznych pierników, świetnie nadaje się do przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, herbatników, babek, a nawet serników. Jest też idealna do tart, zarówno tych słodkich np. z owocami, jak i wytrawnych.

Przewiń do góry