Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Margaryny Maestra Kremowe od Kruszwicy – NH MB oraz White MB – wybór mistrzów cukiernictwa!

09 maja 2019, 12:53

Z miłości do słodkości i idealnej kremowości… Tak powstały margaryny premium od ZT Kruszwica – Maestra Kremowa NH MB oraz White MB.

Maj stawia przed cukiernikami wyjątkowe wyzwania. To miesiąc komunijnych przyjęć i początek sezonu ślubnego. W cukierniczym kalendarzu to sezon na torty i inne kremowe desery. To najlepszy moment, by wypróbować obie wersje margaryny Maestra Kremowa i poznać ich unikatowe korzyści.

Maestra Kremowa NH MB to margaryna o szczególnych parametrach funkcjonalnych. Doskonale łączy się z innymi składnikami – także z masłem i alkoholem, co gwarantuje przygotowywanie naprawdę wyjątkowych kremów. Świetnie się ubija i napowietrza kremowe masy, dzięki czemu są puszyste i bardzo stabilne. Piękna żółtawa barwa i maślany aromat to dodatkowe atuty Maestry Kremowej NH MB.  

 

Do jasnych kremów, albo mas o subtelnym smaku, dedykowana jest Maestra Kremowa White MB. Nie zawiera barwników ani aromatów, dzięki czemu nie wpłynie na kolor i smak przygotowywanego kremu a zarazem daje możliwości swobodnej kreacji twórczej Margaryna gwarantuję optymalne napowietrzenie i doskonałą konsystencję oraz stabilność kremowej masy.

 

Obie wersje Maestry Kremowej, to mistrzowskie margaryny dla profesjonalistów, przeznaczone specjalnie do produkcji  kremów. Zostały przygotowane na bazie certyfikowanych tłuszczów palmowych, nie zawierają sztucznych dodatków, konserwantów, substancji GMO a poziom izomerów trans nie przekracza zalecanych 2 proc.

Przepis na kremowy sukces jest więc prosty – Margaryna Maestra Kremowa NH MB lub White MB…

Swoją recepturę na podstawową masę kremową oraz jej modyfikacje zdradza Mistrz Świata w Cukiernictwie Mieczysław Chojnowski. Chcesz ją poznać – czytaj dalej.

Przewiń do góry