Qualita 80 % – klasyka cukierniczych wypieków!
04 lipca 2019, 15:10
Do produkcji nadzienia, kremów, cukierniczej masy… Ale przede wszystkim do pieczenia! Pełnotłusta margaryna Qualita 80 % od ZT Kruszwica to prawdziwy klasyk wśród cukierniczych tłuszczów.
Od wielu lat wykorzystywana jest w tysiącach cukierni w Polsce, przez cały czas zachowując swoją wysoką jakość. Stabilność i powtarzalność produktu, to gwarancja, że przygotowywane na jego bazie wypieki, za każdym razem będą równie udane.
Margaryna Qualita 80 % szczególnie polecana jest do wypieków. Świetnie nadaje się do ciast kruchych i drożdżowych. Jest idealna do herbatników, babek, serników i innych wypieków. Sprawdzi się też doskonale przy produkcji tart – zarówno wytrawnych, jak i tych z owocami.
Qualita 80 % to gwarancja wysokiej jakości i powtarzalności produktu. Bardzo dobrze się tableruje i doskonale łączy z innymi składnikami, zapewniając wyrobom cukierniczym idealną strukturę.
W ofercie Kruszwicy jest też wersja margaryny no palm. Qualita NP 80 %, przygotowana została z myślą o klientach wrażliwych na kwestie środowiskowe. Powstała w oparciu o olej rzepakowy, bez dodatków tłuszczów tropikalnych margaryna i ma wszystkie zalety klasycznej wersji Quality 80 %.