Maestro ŚwieżośćOlej do wypieków o wzmocnionych walorach użytkowych z dodatkiem lecytyny. Bazę produktu stanowi olej rzepakowy.
Kruszwica BackstabilMieszanka tłuszczowo-cukrowa do produkcji cukierniczej jako dodatek do podstawowego ciasta francuskiego, półfrancuskiego oraz drożdżowego.
Premium
Maestro GoldFrytura płynna nowej generacji gwarantująca długi czas smażenia i wysoką efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów.
Premium
Maestra Puff Pastry MBZapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych aromatów.
Premium
Maestro KolorOlej o wzmocnionych walorach użytkowych z dodatkiem betakarotenu. Bazę produktu stanowi olej rzepakowy
Kruszwica Biszkopt100% mieszanka do przygotowania jasnych oraz czekoladowych ciast biszkoptowych. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
Premium
Maestro SolFrytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
Premium
Maestra Puff Pastry NH MBZapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Bez tłuszczów utwardzonych, konserwantów i sztucznych aromatów.
Kruszwica Kruche100% mieszanka do produkcji wyrobów z ciasta kruchego. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
Premium
Olej z Esencją MasłaInnowacyjny olej do wypieku - połączenie oleju rzepakowego z płynną frakcją masła klarowanego.