Kruszwica BackstabilMieszanka tłuszczowo-cukrowa do produkcji cukierniczej jako dodatek do podstawowego ciasta francuskiego, półfrancuskiego oraz drożdżowego.
Kruszwica Biszkopt100% mieszanka do przygotowania jasnych oraz czekoladowych ciast biszkoptowych. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
Kruszwica Kruche100% mieszanka do produkcji wyrobów z ciasta kruchego. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
Kruszwica Muffin100% mieszanka do produkcji soczystych, aromatycznych babeczek i muffinek w stylu amerykańskim. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
Kruszwica Kaltkrem SuperKrem budyniowy w proszku, z dodatkiem naturalnego aromatu waniliowego i mleka w proszku, do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.
Kruszwica Kaltkrem PlusKrem budyniowy w proszku do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.
Kruszwica RoyalLekki krem do przyrządzania na zimno, do wypełniania ciastek po wypieczeniu. Gwarantuje powtarzalność produkcji.