Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Dodatki cukiernicze

Dodatki cukiernicze

Kruszwica Backstabil
Kruszwica BackstabilMieszanka tłuszczowo-cukrowa do produkcji cukierniczej jako dodatek do podstawowego ciasta francuskiego, półfrancuskiego oraz drożdżowego.
  • NH
  • Wsparcie kompetencyjne
Kruszwica Biszkopt
Kruszwica Biszkopt100% mieszanka do przygotowania jasnych oraz czekoladowych ciast biszkoptowych. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
    Kruszwica Kruche
    Kruszwica Kruche100% mieszanka do produkcji wyrobów z ciasta kruchego. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
      Kruszwica Muffin
      Kruszwica Muffin100% mieszanka do produkcji soczystych, aromatycznych babeczek i muffinek w stylu amerykańskim. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
        Kruszwica Kaltkrem Super
        Kruszwica Kaltkrem SuperKrem budyniowy w proszku, z dodatkiem naturalnego aromatu waniliowego i mleka w proszku, do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.
          Kruszwica Kaltkrem Plus
          Kruszwica Kaltkrem PlusKrem budyniowy w proszku do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.
            Kruszwica Royal
            Kruszwica RoyalLekki krem do przyrządzania na zimno, do wypełniania ciastek po wypieczeniu. Gwarantuje powtarzalność produkcji.