Frytury

Filtry
    Qualito Opti

    Qualito Opti

    Frytura płynna do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, skomponowana z oleju słonecznikowego wysokooleinowego, słonecznikowego i rzepakowego.
    Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
    Qualito Sun

    Qualito Sun

    Frytura płynna przeznaczona do głębokiego smażenia wyrobów cukierniczych, oparta o oleje rzepakowy i słonecznikowy, bez tłuszczów tropikalnych.
    Brak oleju palmowego Brak oleju palmowego
    Pan Max

    Pan Max

    Frytura płynna do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, donutów, faworków i gniazdek.
    Qualito Plus

    Qualito Plus

    Frytura półpłynna przeznaczona do głębokiego smażenia pączków, faworków i gniazdek. Stworzona na bazie oleju rzepakowego i palmy.

    Premium

    Maestro Sol

    Maestro Sol

    Frytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
    Mass Balance Mass Balance
    Tytan

    Tytan

    Frytura stała do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, faworków, gniazdek.
    Qualito Fry

    Qualito Fry

    100% roślinna, płynna frytura do smażenia potraw słodkich i wytrawnych. Niezawodny produkt dla profesjonalnych cukierni i piekarni.

    Premium

    Maestro Gold

    Maestro Gold

    Frytura płynna nowej generacji gwarantująca długi czas smażenia i wysoką efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów.
    Bez tłuszczów utwardzonych Bez tłuszczów utwardzonych, NP NP, Wsparcie kompetencyjne Wsparcie kompetencyjne