Qualita 70%Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu, przeznaczona zarówno do produkcji wyrobów ciastkarskich, jak i piekarskich.
Qualita Płynna 70%Margaryna o płynnej konsystencji, pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobów ciastkarskich i piekarskich.
Qualita NPMargaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych i wyrobów pół-cukierniczych.
Milama do ciast kruchych 80%Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.
Milama do ciast i ciasteczek 80%Uniwersalna margaryna do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych i kruchych.
Cukiernicza 80%Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
Uniwersalna 80%Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
NovaPełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
ZWYKŁAPełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.