Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Margaryny

Margaryny

Qualita 70%
Qualita 70%Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu, przeznaczona zarówno do produkcji wyrobów ciastkarskich, jak i piekarskich.
  • 70% tłuszczu
Qualita Płynna 70%
Qualita Płynna 70%Margaryna o płynnej konsystencji, pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobów ciastkarskich i piekarskich.
  • NP
  • Olej Rzepakowy
  • 70% tłuszczu
Qualita NP
Qualita NPMargaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych i wyrobów pół-cukierniczych.
  • NP
  • Olej Rzepakowy
  • 80% tłuszczu
Milama do ciast kruchych 80%
Milama do ciast kruchych 80%Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.
  • 80% tłuszczu
Milama do ciast i ciasteczek 80%
Milama do ciast i ciasteczek 80%Uniwersalna margaryna do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych i kruchych.
  • 80% tłuszczu
Cukiernicza 80%
Cukiernicza 80%Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
  • 80% tłuszczu
Uniwersalna 80%
Uniwersalna 80%Pełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
  • 80% tłuszczu
Nova
NovaPełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
  • 80% tłuszczu
ZWYKŁA
ZWYKŁAPełnotłusta margaryna w nalewie, rekomendowana do różnorodnych zastosowań piekarniczo-cukierniczych.
  • 80% tłuszczu