Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Maestra Cukiernicza NH MB

Zastosowanie margaryny Maestra Cukiernicza NH MB:

Margaryna do wypieku ciast i ciasteczek oraz produkcji kremów. Wzbogacona o lecytynę i beta-karoten, bez zawartości tłuszczów utwardzonych, unikanych przez świadomie odżywiających się konsumentów.

Zwiększa objętość wypieków i nadaje im delikatną strukturę. Dobrze się ubija .

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • NH - bez tłuszczów utwardzonych.

  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

  • Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji Mass Balance.

  • Doskonałe właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

  • Wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe gotowego produktu.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

  • Mass Balance

    Mass Balance
  • Bez tłuszczów utwardzonych

    Bez tłuszczów utwardzonych
  • Dobro z roślin

    Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Maestra Cukiernicza NH MB

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności150 dni

Pokrewne produkty:


Przepisy z margaryną:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: