Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualita 80%

Zastosowanie margaryny Qualita 80%:

Dobrze napowietrza ciasta zapewniając im objętość, a także odpowiednią strukturę. Ponadto zdecydowanie wspomaga łączenie poszczególnych składników masy. Przeznaczona jest do produkcji różnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, kremów, mas cukierniczych i nadzień.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Qualita 80%

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności150 dni

Przepisy z Qualita 80%:


Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: