Qualita Płynna 70%

Zastosowanie margaryny Qualita Płynna 70%:

Margaryna do wypieków o płynnej konsystencji. Spowalnia proces czerstwienia wyrobów i pozwala nadać pożądaną strukturę finalnym produktom. Cechuje się wysoką stabilnością. Sprawdzi się przy produkcji ciast biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również wyrobów półcukierniczych.

Cechy produktu

  • Skład oparty o olej rzepakowy, nie zawiera oleju palmowego.

  • Gwarancja powtarzalności procesu.

  • Płynna konsystencja pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobu.

  • Stabilność emulsji podczas użytkowania.

  • Prawidłowa struktura ciasta.

  • Spowolnienie czerstwienia wyrobów.

  • Aromat nadający gotowym wyrobom odpowiedni smak i zapach.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

70% tłuszczu 70% tłuszczu, NP NP, Olej rzepakowy Olej rzepakowy
Qualita Płynna 70%

Szczegóły

Konsystencja

Płynna

Zawartość tłuszczu

70%

Typ opakowania

Wiadro

Waga/Pojemność (kg/L)

10 l

Przeznaczenie

Do wypieków

Sugerowana temp. obróbki

20-22°C

Segment

Standard

Okres przydatności

120 dni

Paleta EURO

Pokrewne produkty:

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 10%.

Westfalia Feinste 10%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 25%.

Westfalia Feinste 25%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 19%.

Westfalia Feinste 19%

Margaryna z masłem Westfalia Feinste 50%.

Westfalia Feinste 50%