Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Muffin czekoladowy z borówką amerykańską i dropsami czekoladowymi

Muffin czekoladowy z borówką amerykańską i dropsami czekoladowymi

Pięknie wyrośnięty, optymalnie słodki, aromatyczny, wilgotny i oczywiście za każdym razem taki sam – sprawdź przepis na naszego jesiennego muffinaMuffin Czekoladowy z borówką amerykańską i dropsami czekoladowymi

Receptura

TECHNIKA WYKONANIA:

Wszystkie składniki poza dodatkami (borówkami i dropsami czekoladowymi) mieszaj mikserem przez 3 minuty na jednolitą, gładką masę. Do gotowej masy wsyp borówki i dropsy, delikatnie zamieszaj . Przygotowane ciasto porcjuj do foremek, piecz w temp. 180 - 200˚C. Czas pieczenia około 30 - 35 minut.

biszkoptczekoladamuffiny

Inne przepisy z tej kategorii