Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Zobacz również

Wybór tłuszczu do smażenia wyrobów cukierniczych.
Słodkie smażone przekąski mają swoich fanów zarówno wśród młodszych jak i starszych konsumentów. Popyt na nie trwa cały rok! W polskich cukierniach nadal królują klasyczne pączki i faworki, jednak...
Nowy limit zawartości tłuszczów trans w żywności od kwietnia 2021r. - MAin Image
Już w 2019 roku Komisja Europejska wydała rozporządzenie, zgodnie z którym maksymalna zawartość izomerów trans kwasów tłuszczowych (innych niż pochodzenia zwierzęcego) w żywności przeznaczonej...
Olej do wypieków Maestro Świeżość
Maestro Świeżość jest profesjonalnym olejem przeznaczonym do produkcji ciast i ciasteczek, m.in. babek, babeczek i muffinów.
Jak smażyć efektywniej bez utraty na jakości finalnego produktu? Sięgnij po profesjonalne tłuszcze i sprawdź różnicę.
Cukiernicy mają swoje indywidualne preferencje, przyzwyczajenia i wymagania dotyczące tłuszczu: jego stanu skupienia czy surowców użytych do jego produkcji.

Zapisz się do newslettera

Dołącz do najlepiej poinformowanych w branży


Przyjmuję do wiadomości, że: