Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Podwieczorki z Akademią Mistrza – Zgierz

15 lipca 2019, 13:21

Zmiany, zmiany, zmiany. To właśnie czeka właścicieli i menadżerów piekarni oraz cukierni. I nie chodzi o nowe trendy w branży czy dominujące w tym sezonie smaki, a o przepisy prawne, które trzeba będzie wcielić w życie. Bez ich znajomości i konkretnej wiedzy, jak zastosować je w praktyce, przedsiębiorcy narażają się na często bardzo wysokie kary finansowe.

Na szczęście, wśród zawiłości prawnych nie trzeba błądzić na ślepo. Stworzona przez ZT Kruszwica , Akademia Mistrza od lat wspiera przedstawicieli branży cukierniczo-piekarniczej od strony biznesowej. Tym razem, także nie pozostawia swoich partnerów bez wsparcia.

– W tym roku organizujemy pięć szkoleń biznesowych z cyklu „Podwieczorek z Akademią Mistrza”Ze względu na liczne zmiany prawne, wszystkie warsztaty postanowiliśmy przeznaczyć na omówienie nowych przepisów i ich praktycznego zastosowania – tłumaczy Marek Kopernik, z działu marketingu ZT Kruszwica, koordynator projektu.

Największą wartością szkoleń jest to, że są dedykowane konkretnej grupie zawodowej, a poprowadzi je, od lat związana z branżą cukierniczą, ekspertka w dziedzinie finansów publicznych oraz prawa pracy – Adriana Głuchowska.
– Na rynku jest wiele otwartych szkoleń omawiających nowe przepisy. Niestety są one bardzo ogólne, bo kierowane są do szerokiego odbiorcy – mówi Głuchowska. – „Podwieczorki z Akademią Mistrza” tworzone są konkretnie z myślą o cukiernikach i piekarzach. Uczestnicy spotkania dostają więc konkretne instrukcje, zalecenia i procedury, które pozwalają im łatwo i szybko wprowadzić zmiany w ich cukierniach i piekarniach – wyjaśnia specjalistka od prawa pracy.
Bardzo ważna jest też nieoficjalna część warsztatów, czyli poczęstunek. – To dodatkowy czas na rozmowy, pytania i omawianie konkretnych przypadków, który zawsze w pełni wykorzystujemy, często wkraczając na zupełnie nowe tematy – dodaje ekspertka.

Podwieczorki z Akademią Mistrza w tym roku odbędą się pt. „Skutki zmian w prawie pracy dla cukierników i piekarzy w 2019 – praktyczne wskazówki”.
Partnerzy Akademii Mistrza zainteresowani udziałem w wydarzeniu mogą zgłaszać chęć uczestnictwa przedstawicielom handlowym ZT Kruszwica. Także cukiernicy i piekarze, którzy nie współpracowali dotąd z Kruszwicą, będą mogli zdobyć zaproszenia na szkolenia. – Chcemy, by dostęp do rzetelnej, branżowej wiedzy biznesowej był jak najszerszy, wychodzimy więc poza krąg rzemieślników związanych z Akademią Mistrza i przygotowujemy pulę zaproszeń do rozdania. Informacje na temat dostępności zaproszeń i formy ich zdobycia, będziemy zamieszczać na naszej stronie internetowej www.akademiamistrza.pl oraz na profilu Akademii na Facebook’u. Zachęcam więc, by regularnie do nas zaglądać, żeby nie przegapić okazji – dodaje Marek Kopernik.

Plan szkoleń „Podwieczorki z Akademią Mistrza”:

  • 16 września, Zgierz
  • 17 września, Chorzów
  • 18 września, Stare Babice

Obszerny materiał nt. tegorocznych „Podwieczorków z Akademią Mistrza” znajduje się w najnowszym wydaniu czasopisma branżowego PPiC.

Chcesz wiedzieć więcej?
Porozmawiaj z naszym ekspertem:

Marek Kopernik
+48 606 80 29 43
Marek.kopernik@bunge.com

Zapis na podwieczorek
Nie posiadasz kodu?
Wypełnij poniższy formularz, jeśli będą dostępne miejsca skontaktujemy się z Tobą.
Posiadasz kod?
Wypełnij poniższy formularz.
 
Przewiń do góry