Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Eksperci

Mieczysław ChojnowskiMieczysław ChojnowskiUznany trener młodych cukierników startujących w konkursach ogólnopolskich i międzynarodowych.
Jakub Emanuel MalecJakub Emanuel MalecOd lat związany z grupą hotelową Accor i Orbis, były szef kuchni hoteli Mercure Grand, Novotel Warszawa Centrum, pracował we Francji, Hiszpanii i Argentynie.
Adriana GłuchowskaAdriana GłuchowskaTrener z wieloletnim doświadczeniem, współpracujący z najlepszymi ośrodkami szkoleniowymi w Polsce.
Jacek ZiębaJacek ZiębaTechnolog Żywności z długoletnim doświadczeniem, który specjalizuje się w szkoleniu młodych cukierników.
Sylwia Onacik-GürSylwia Onacik-GürNaukowiec - Technolog żywności specjalizująca się w tłuszczach piekarskich i piekarstwie.
Wiesław KuciaWiesław KuciaPasjonat piekarstwa artystycznego. Założyciel Szkoły Artystycznej Wiesław Kucia.
Jola Słoma & Mirek Trymbulak - BannerJola Słoma & Mirek TrymbulakPasjonaci bezglutenowej kuchni wegańskiej i naturalnych składników oraz właściciele Atelier Smaku.
Piotr RogowskiPiotr RogowskiMenedżer zewnętrzny, trener i doradca z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.
Iga SarzyńskaIga SarzyńskaInicjatorka i główna projektantka Pracowni Artystycznej Sarzyńscy w Kazimierzu Dolnym.
Dariusz DyoniziakDariusz DyoniziakTrener Akademii Mistrza, trener, konsultant, coach. Asesor wewnętrzny w procesach rekrutacji.
Marta Truskolawska-PlichcińskaMarta Truskolawska-PlichcińskaPierwsze kroki na cukierniczej ścieżce stawiała pod okiem swojego ojca. Dziś, w rodzinnej cukierni, odpowiada za wprowadzanie nowych wyrobów i dział dekoracji.
Michał KumurMichał KumurMistrz Świata Młodych Cukierników na Tajwanie w 2014 r. Na co dzień pracuje w gdańskiej Piekarnio-Cukierni "Szydłowski".
Jarosław RopiejkoJarosław RopiejkoOd wielu lat szkoli branżę piekarsko-cukierniczą z umiejętności biznesowych i zarządczych oraz prowadzi warsztaty dialogu w firmach rodzinnych.
Thierry AyelThierry AyelPromotor francuskiej kultury kulinarnej. Wieloletni juror konkursów kulinarnych oraz cukierniczych.
Ewa DrzewickaEwa DrzewickaSpecjalistka dekoracji tortów w stylu angielskim. Autorka tekstów i tutoriali w prasie cukierniczej.