Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Pan Max

Zastosowanie frytury Pan MAX:

Frytura płynna na bazie oleju rzepakowego do głębokiego smażenia słodkich i wytrawnych wyrobów cukierniczych, m.in. pączków, donutów, faworków i gniazdek.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Wysoka stabilność.

  • Wysoki punkt dymienia - powyżej 230°C.

  • Wygoda filtrowania.

  • Płynna forma nawet przy przechowywaniu w warunkach chłodniczych.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Pan Max

Szczegóły

  • KonsystencjaPłynna

  • Typ opakowaniaButelka

  • Waga/Pojemność (kg/L)5 l

  • PrzeznaczenieDo głębokiego smażenia

  • Źródło surowcówRzepak

  • SegmentEkonomia

  • Okres przydatności12 miesięcy

  • Temp. dymienia>230°C

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: