Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Milama do ciast i ciasteczek 80%

Zastosowanie margaryny Milama do ciast i ciasteczek 80%:

Uniwersalna margaryna przeznaczona do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych, ciast pienionych oraz ciast kruchych i pieczywa pół cukierniczego.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Milama do ciast i ciasteczek 80%

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki 20-22°C

  • SegmentEkonomia

  • Okres przydatności210 dni

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: