Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Milama do ciast kruchych 80%

Zastosowanie margaryny Milama do ciast kruchych 80%:

Margaryna przeznaczona do wyrobów ciastkarskich i piekarskich, szczególnie do wypieku ciast kruchych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C

  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Milama do ciast kruchych 80%

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentEkonomia

  • Okres przydatności150 dni

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: