Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualita 70%

Zastosowanie margaryny Qualita 70%:

Uniwersalna margaryna o obniżonej zawartości tłuszczu (70%) w bloku. Dobrze łączy się z pozostałymi składnikami wyrobów. Nadaje prawidłową strukturę finalnym wypiekom. Przeznaczona do produkcji ciast drożdżowych, chałki, herbatników, słodkich bułek i innych tego typu wyrobów cukierniczych i piekarskich.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Dobre właściwości napowietrzania (tablerowania).

  • Łatwe łączenie się z pozostałymi składnikami.

  • Właściwa struktura wyrobów cukierniczo-piekarskich.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • 70% tłuszczu

    70% tłuszczu
Qualita 70%

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu70%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (2 x 5 kg)

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności150 dni

Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: