Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Qualita Płynna 70%

Zastosowanie margaryny Qualita Płynna 70%:

Margaryna do wypieków o płynnej konsystencji. Spowalnia proces czerstwienia wyrobów i pozwala nadać pożądaną strukturę finalnym produktom. Cechuje się wysoką stabilnością. Sprawdzi się przy produkcji ciast biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również wyrobów półcukierniczych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Skład oparty o tłuszcze rzepakowe.

  • Gwarancja powtarzalności procesu.

  • Płynna konsystencja pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobu.

  • Stabilność emulsji podczas użytkowania.

  • Prawidłowa struktura ciasta.

  • Spowolnienie czerstwienia wyrobów.

  • Aromat nadający gotowym wyrobom odpowiedni smak i zapach.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • NP

    NP
  • Olej Rzepakowy

    Olej Rzepakowy
  • 70% tłuszczu

    70% tłuszczu
Qualita Płynna 70%

Szczegóły

  • KonsystencjaPłynna

  • Zawartość tłuszczu70%

  • Typ opakowaniaWiadro

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 l

  • PrzeznaczenieDo wypieków

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności120 dni

Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: