Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Kruszwica Backstabil

Zastosowanie mieszanki Kruszwica Backstabil:

Mieszanka cukrowo-tłuszczowa do produkcji cukierniczej - jako dodatek do podstawowego ciasta francuskiego, półfrancuskiego (Croissant, Danish, German) oraz ciasta drożdżowego.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Gwarantuje dużą stabilność ciasta.

  • Skraca czas leżakowania.

  • Pozwala na jednofazową metodę prowadzenia ciasta.

  • Zwiększa tolerancję na przegarowanie wyrobów.

  • Zapewnia delikatną i elastyczną strukturę miękiszu.

  • Wydłuża świeżość wyrobów gotowych.

  • Ciasto surowe można mrozić.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-18°C.

  • NH

    NH
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
Kruszwica Backstabil

Szczegóły

  • Waga/Pojemność (kg/L)12 kg (4 x 3 kg)

  • PrzeznaczenieDo ciast listkujących, Do wypieków

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: