Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Prima Kreemi White SG

Zastosowanie kremu cukierniczego Prima Kreemi White SG:

Wyjątkowa mieszanka tłuszczu i cukru o neutralnym aromacie i barwie do przygotowywania na zimno kremów (typu: russel, szwedzki, budyniowy), mas i nadzień do tortów, rolad, rożków, babeczek, muffinek, kruchych babeczek, eklerów, omletów oraz do wykańczania i dekorowania ciast.

Krem jest gotowy do użycia bezpośrednio po wyciągnięciu z chłodni (nie wymaga ocieplenia), ubiciu i dodaniu składników smakowo-aromatycznych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Posiada dobre właściwości napowietrzające.

  • Zapewnia szybkość i prostotę użycia.

  • Gwarantuje powtarzalność procesu i finalnych efektów.

  • Świetnie łączy się z innymi składnikami typu: czekolada, owoce, alkohol, produkty mleczne.

  • Gwarantuje wysoką stabilność.

  • Daje wiele możliwości zastosowania.

  • Produkt odpowiedni dla wegan.

  • Gotowe kremy, masy i nadzienia na bazie kremu cukierniczego Prima Kreemi White SG można mrozić bez straty na jakości, kształcie, strukturze.

  • SG – wybierając ten produkt, masz pewność, że zawiera olej palmowy z certyfikatem RSPO, który został wyprodukowany zgodnie z surowymi kryteriami środowiskowymi i społecznymi.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze od +4ºC do +15ºC z dala od światła i silnych zapachów.

  • SG

    SG
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
Krem cukierniczy Prima Kreemi White SG

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu60%

  • Typ opakowaniaWiadro

  • Waga/Pojemność (kg/L)5 kg

  • PrzeznaczenieDo kremów

  • Sugerowana temp. obróbki20-22°C

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności156 dni

Przepisy z Prima Kreemi White SG:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: