Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Kruszwica Biszkopt

Zastosowanie mieszanki Kruszwica Biszkopt:

100% mieszanka do przygotowania jasnych oraz czekoladowych ciast biszkoptowych, takich jak: ranty, blaty, rolady, biszkopty szprycowane, tarty biszkoptowe, omlety oraz ciasta piaskowe i wiedeńskie.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Przyspiesza i ułatwia produkcję.

  • Gwarantuje delikatną i elastyczną strukturę ciasta.

  • Wydłuża świeżość gotowych wyrobów, zapewniając odpowiednią wilgotność miękiszu.

  • Zapewnia dużą objętość ciasta po ubiciu.

  • Ciasto równo wyrasta podczas pieczenia.

  • Gwarantuje powtarzalności produkcji.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Kruszwica Biszkopt

Szczegóły

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: