Kruszwica Kaltkrem Plus
Zastosowanie mieszanki Kruszwica Kaltkrem Plus:
Krem budyniowy w proszku do przygotowywania na zimno, zapiekania i mrożenia. Wszechstronny w zastosowaniu: do przyrządzania kremu do napełniania rurek, babeczek, eklerów, tart owocowych, napoleonek, do stabilizacji mas serowych.
Cechy produktu
Przyspiesza i ułatwia produkcję kremów.
Wszechstronne użycie.
Nadaje się do zapiekania i zamrażania.
Doskonale ubija się i napowietrza.
Dobrze łączy się z innymi składnikami, np: tłuszczem, kakao, czekoladą, alkoholem itp.
Charakteryzuje się zwartą konsystencją.
Gwarantuje stabilny krem o delikatnej strukturze.
Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Szczegóły
Waga/Pojemność (kg/L)10 kg
PrzeznaczenieDo kremów