Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Kruszwica Kaltkrem Plus

Zastosowanie mieszanki Kruszwica Kaltkrem Plus:

Krem budyniowy w proszku do przygotowywania na zimno, zapiekania i mrożenia. Wszechstronny w zastosowaniu: do przyrządzania kremu do napełniania rurek, babeczek, eklerów, tart owocowych, napoleonek, do stabilizacji mas serowych.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Przyspiesza i ułatwia produkcję kremów.

  • Wszechstronne użycie.

  • Nadaje się do zapiekania i zamrażania.

  • Doskonale ubija się i napowietrza.

  • Dobrze łączy się z innymi składnikami, np: tłuszczem, kakao, czekoladą, alkoholem itp.

  • Charakteryzuje się zwartą konsystencją.

  • Gwarantuje stabilny krem o delikatnej strukturze.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Kruszwica Kaltkrem Plus

Szczegóły

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo kremów

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: