Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Trenn Pro L55DT

Zastosowanie środka natłuszczającego Trenn Pro L55DT:

Specjalistyczny środek antyadhezyjny do natłuszczania form cukierniczych i blach piekarniczych, dzieży, blatów oraz innych urządzeń wypiekowych, który zapobiega przywieraniu ciasta. Obecność w składzie wosków roślinnych zapewnia dobrą przyczepność tłuszczu do formy. Produkt szczególnie polecany do wypieków pełnoziarnistych i zawierających dużą ilość cukru.


Zapewnia równomierne natłuszczenie powierzchni, zabezpiecza formy przed efektem zapieczonego tłuszczu. Usprawnia mycie i czyszczenie używanych akcesoriów oraz spowalnia ich zużycie.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • 100% składników roślinnych - produkt odpowiedni do wyrobów wegańskich.

  • Nie zawiera alergenów.

  • Kompozycja oleju rzepakowego i słonecznikowego, tłuszczu palmowego, wosku roślinnego i lecytyny.

  • Forma aplikacji możliwa zarówno przy użyciu pędzla piekarskiego, jak i pistoletu natryskowego pneumatycznego lub elektrycznego.

  • Ekonomiczne zużycie w stosunku do natłuszczania powierzchni innymi metodami niż natryskowa.

  • Neutralny w smaku. w pełni bezpieczny w kontakcie z żywnością, nie wpływa na walory smakowe wypiekanych wyrobów.

Przechowywać w ciemnym, suchym i dobrze wentylowanym miejscu, w temperaturze 4-18°C.

Trenn Pro L55DT

Szczegóły

  • Typ opakowaniaKanister

  • Waga/Pojemność (kg/L)12 l

  • PrzeznaczenieDo natłuszczania

  • Źródło surowcówOleje roślinne, tłuszcze roślinne, wosk carnauba

  • SegmentStandard

  • Okres przydatności365 dni

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: