Przejdź do aktualności
Przejdź do wyszukiwarki
Moja lista
Zaloguj się
Szukaj
Menu
O nas
O nas
Eksperci
Receptury i techniki
Baza wiedzy
Baza wiedzy
Artykuły i porady
Poradnik biznesowy
Platforma e-learnignowa
Pliki do pobrania
Produkty
Produkty
Margaryny
Frytury
Oleje
Tłuszcze cukiernicze
Dodatki cukiernicze
Wydarzenia
Wydarzenia
Kalendarz wydarzeń
Spotkania z mistrzem
Podwieczorki z akademią
Szkolenia cukiernicze
Targi branżowe
Warsztaty dla szkół
Bake & Play
Kontakt
Moja lista
Zaloguj się
Strona główna
Aktualności
Aktualności
17 kwietnia 2020
Ucz się za darmo z Akademią Mistrza Biznesu!
9 grudnia 2019
Cukiernicze dzieła sztuki czyli szkolenie rzemieślnicze z monoporcji
15 października 2014
Być jak apple pie
1
Ostatnio dodane
4 lipca 2022
Beza idealna - zasady postępowania, wady i przyczyny ich powstawania
24 czerwca 2022
Dekoracje cukiernicze. Pasja, praca, wyobraźnia - wywiad z Elżbietą Jarecką
20 czerwca 2022
Praktyczny poradnik o produkcji lodów - od czego zacząć i jakie urządzenia wybrać do lodziarni?
19 maja 2022
Ciasto obgotowywane – co warto wiedzieć, rodzaje wyrobów z jego wykorzystaniem
Sprawdź nasze produkty
Kruszwica Backstabil
Maestro Gold
Olej z Esencją Masła
Maestra Puff Pastry MB