Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Maestra Puff Pastry MB

Zastosowanie margaryny Maestra Puff Pastry MB:

Margaryna do ciast listkujących - francuskich i pólfrancuskich. Wzbogacona o beta-karoten, który nadaje ciepłą, maślaną barwę. Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

Gotowe wypieki wzbogaca naturalnym maślanym zapachem i smakiem. Zapewnia odpowiednie listkowanie.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Bez konserwantów i sztucznych aromatów.

  • Tłuszcz palmowy pochodzi z certyfikowanych plantacji Mass Balance.

  • Właściwe listkowanie ciasta.

  • Prawidłowe wałkowanie oraz składanie, bez załamywania i pękania warstw ciasta.

  • Odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.

  • Zawiera naturalny maślany aromat.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15°C.

  • Mass Balance

    Mass Balance
  • Dobro z roślin

    Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne

    Wsparcie kompetencyjne
  • 80% tłuszczu

    80% tłuszczu
Maestra Puff Pastry MB

Szczegóły

  • KonsystencjaStała

  • Zawartość tłuszczu80%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (5 x 2 kg)

  • PrzeznaczenieDo ciast listkujących

  • Sugerowana temp. obróbki18-20°C

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności150 dni

Przepisy z margaryną:


Pokrewne produkty:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: