Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij
NEW
PREMIUM

Maestra Intenso Puff Pastry MB

Przeznaczona do produkcji ciast listkujących – francuskich i półfrancuskich. Zawiera skoncentrowane masło. Łączy w sobie cechy użytkowe margaryny do ciast listkujących z aromatem i smakiem masła, pożądanym przez konsumentów.

CECHY PRODUKTU:

• Maślany smak i zapach wypieków.
• Prawidłowe wałkowanie oraz zawijanie bez załamań i pękań warstw ciasta.
• nie zawiera tłuszczow uwodornionych
• Tłuszcz palmowy z certyfikowanych plantacji MB
• bez konserwantow i sztucznych dodatków
• Wspaniały efekt listkowania ciasta.
• Odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15 stopni Celsjusza

Opakowanie
10kg
Paleta euro
640kg
Okres przydatności
150 dni
Sugerowana temp. obróbki
20-22
Zawartość tłuszczu
80%
Add to Wishlist
Przewiń do góry