Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Produkty

Parametry

PRZEZNACZENIE

KATEGORIA

SEGMENT

CERTYFIKAT RSPO

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

KONSYSTENCJA

OPAKOWANIE

BARWNIK

CLEAN LABEL

IZOMERY TRANS

KONSERWANT

Konsystencja w 20°C

MUFA

PUFA

SAFA

NATURALNY AROMAT

PAKOWANIE (kg/L)

POJEMNOŚĆ

SKŁADNIKI

TEMP. DYMIENIA

TŁUSZCZ MAŚLANY

TŁUSZCZE UWODORNIONE

UŻYTY OLEJ

Wyświetlanie 1–6 z 39 wyników

  • PREMIUM

    Olej do wypieku o wzmocnionych walorach użytkowych z dodatkiem oleju maślanego (15%). Bazę produktu stanowi olej rzepakowy.

  • NEW
    PREMIUM
    Maestro Gold
    Add to Wishlist

    Frytura płynna nowej generacji skomponowana na bazie dwóch olejów: słonecznika wysokooleinowego i rzepaku. Charakteryzuje ją bardzo długi czas smażenia i wysoka efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów cukierniczych . Wysoki punkt dymienia zapewnia komfort pracy i ogranicza powstawanie uciążliwego zapachu podczas smażenia.

  • Kruszwica Backstabil
    Add to Wishlist

    Mieszanka tłuszczowo-cukrowa do produkcji ciasta francuskiego, półfrancuskiego, drożdżowego.

  • Kruszwica Biszkopt
    Add to Wishlist

    100% mieszanka do przygotowania jasnych, czekoladowych ciast biszkoptowych.

  • Kruszwica Kruche
    Add to Wishlist

    100 % mieszanka do produkcji wyrobów z ciasta kruchego.

  • Kruszwica Muffin
    Add to Wishlist

    100 % mieszanka do produkcji soczystych, aromatycznych babeczek i muffin w stylu amerykańskim.

Przewiń do góry