Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Produkty

Parametry

PRZEZNACZENIE

KATEGORIA

SEGMENT

CERTYFIKAT RSPO

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

KONSYSTENCJA

OPAKOWANIE

BARWNIK

CLEAN LABEL

IZOMERY TRANS

KONSERWANT

Konsystencja w 20°C

MUFA

PUFA

SAFA

NATURALNY AROMAT

PAKOWANIE (kg/L)

POJEMNOŚĆ

SKŁADNIKI

TEMP. DYMIENIA

TŁUSZCZ MAŚLANY

TŁUSZCZE UWODORNIONE

UŻYTY OLEJ

Wyświetlanie 1–6 z 29 wyników

  • PREMIUM

    Delikatny maslany smak i aromat wypieków, doskonały efekt listkowania ciasta, odpowiedni wzrost i kształt ciast po wypieku

  • NEW
    PREMIUM

    Intensywny maślany smak i aromat wypieków, doskonały efekt listkowania ciasta, odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku.

  • PREMIUM
    Maestra Puff Pastry MB
    Add to Wishlist

    Ciasto francuskie i podobne rodzaje cista muszą odznaczać się wyraźnym listkowaniem. Margaryna Maestra Puff Pastry MB to najwyższej jakości składnik, który zapewni odpowiednie właściwości tego typu wypiekom.

  • PREMIUM
    Maestra Puff Pastry NH MB
    Add to Wishlist

    Ciasto francuskie i podobne rodzaje cista muszą odznaczać się wyraźnym listkowaniem. Margaryna Maestra Puff Pastry MB to najwyższej jakości składnik, który zapewni odpowiednie właściwości tego typu wypiekom.

  • PREMIUM
    Maestra Kremowa White MB
    Add to Wishlist

    Margaryna idealna do białych mas kremowych, jak i do dowolnej interpretacji – nie zaburza koloru i zapachu finalnego wyrobu.

  • PREMIUM
    Maestra Kremowa NH MB
    Add to Wishlist

    Margaryna Maestra Kremowa NH MB to doskonały wybór dla wszystkich cukierników zainteresowanych przygotowaniem puszystych i stabilnych w swej konsystencji kremów, nadzień, deserów i mas cukierniczych.

Przewiń do góry