Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Produkty

Produkty

Premium
Maestro Świeżość
Maestro ŚwieżośćOlej do wypieków o wzmocnionych walorach użytkowych z dodatkiem lecytyny. Bazę produktu stanowi olej rzepakowy.
  • Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne
Kruszwica Backstabil
Kruszwica BackstabilMieszanka tłuszczowo-cukrowa do produkcji cukierniczej jako dodatek do podstawowego ciasta francuskiego, półfrancuskiego oraz drożdżowego.
  • NH
  • Wsparcie kompetencyjne
Premium
Maestro Gold
Maestro GoldFrytura płynna nowej generacji gwarantująca długi czas smażenia i wysoką efektywność, dzięki czemu pomaga obniżyć koszty przygotowania smażonych wyrobów.
  • NH
  • NP
  • Wsparcie kompetencyjne
Premium
Maestra Puff Pastry MB
Maestra Puff Pastry MBZapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych aromatów.
  • MB
  • Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne
  • 80% tłuszczu
Premium
Maestro Kolor
Maestro KolorOlej o wzmocnionych walorach użytkowych z dodatkiem betakarotenu. Bazę produktu stanowi olej rzepakowy
  • Dobro z roślin
  • Wsparcie kompetencyjne
Kruszwica Biszkopt
Kruszwica Biszkopt100% mieszanka do przygotowania jasnych oraz czekoladowych ciast biszkoptowych. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
    Premium
    Maestro Sol
    Maestro SolFrytura płynna do smażenia: pączków, faworków, donutów i innych wyrobów cukierniczych. Gwarantuje wysoką efektywność kosztową i komfort pracy.
    • MB
    Premium
    Maestra Puff Pastry NH MB
    Maestra Puff Pastry NH MBZapewnia odpowiednie listkowanie ciast francuskich i półfrancuskich. Bez tłuszczów utwardzonych, konserwantów i sztucznych aromatów.
    • MB
    • NH
    • Dobro z roślin
    • Wsparcie kompetencyjne
    • 80% tłuszczu
    Kruszwica Kruche
    Kruszwica Kruche100% mieszanka do produkcji wyrobów z ciasta kruchego. Gwarantuje powtarzalność produkcji.
      Premium
      Olej z Esencją Masła
      Olej z Esencją MasłaInnowacyjny olej do wypieku - połączenie oleju rzepakowego z płynną frakcją masła klarowanego.
      • Wsparcie kompetencyjne