Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Produkty

Parametry

PRZEZNACZENIE

KATEGORIA

SEGMENT

CERTYFIKAT RSPO

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

KONSYSTENCJA

OPAKOWANIE

BARWNIK

CLEAN LABEL

IZOMERY TRANS

KONSERWANT

Konsystencja w 20°C

MUFA

PUFA

SAFA

NATURALNY AROMAT

PAKOWANIE (kg/L)

POJEMNOŚĆ

SKŁADNIKI

TEMP. DYMIENIA

TŁUSZCZ MAŚLANY

TŁUSZCZE UWODORNIONE

UŻYTY OLEJ

Wyświetlanie 7–12 z 39 wyników

  • Kruszwica Kaltkrem Super
    Add to Wishlist

    Krem budyniowy w proszku do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.

  • Kruszwica Kaltkrem Plus
    Add to Wishlist

    Krem budyniowy w proszku do przyrządzania na zimno, zapiekania i mrożenia.

  • Kruszwica Royal
    Add to Wishlist

    Lekki krem do przyrządzania na zimno, do wypełnień po wypieczeniu.

  • PREMIUM
    Maestra Puff Pastry MB
    Add to Wishlist

    Ciasto francuskie i podobne rodzaje cista muszą odznaczać się wyraźnym listkowaniem. Margaryna Maestra Puff Pastry MB to najwyższej jakości składniki, które zapewniają odpowiednie właściwości tego typu wypiekom.

  • PREMIUM
    Maestra Puff Pastry NH MB
    Add to Wishlist

    Najwyższej jakości margaryna do wypieków Maestra Puff Pastry NH MB zapewnia ciastom listkującym, takim jak francuskie i półfrancuskie odpowiednie listkowanie i wszystkie niezbędne cechy.

  • PREMIUM

    Delikatny maslany smak i aromat wypieków, doskonały efekt listkowania ciasta, odpowiedni wzrost i kształt ciast po wypieku

Przewiń do góry