Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Produkty

Parametry

PRZEZNACZENIE

KATEGORIA

SEGMENT

CERTYFIKAT RSPO

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU

KONSYSTENCJA

OPAKOWANIE

BARWNIK

CLEAN LABEL

IZOMERY TRANS

KONSERWANT

Konsystencja w 20°C

MUFA

PUFA

SAFA

NATURALNY AROMAT

PAKOWANIE (kg/L)

POJEMNOŚĆ

SKŁADNIKI

TEMP. DYMIENIA

TŁUSZCZ MAŚLANY

TŁUSZCZE UWODORNIONE

UŻYTY OLEJ

Wyświetlanie 19–24 z 39 wyników

  • Qualita 80%
    Add to Wishlist

    Margaryna przeznaczona jest do produkcji wyrobów ciastkarskich, jak również przy produkcji nadzień, kremów i mas cukierniczych.

  • Qualita 70%
    Add to Wishlist

    Margaryna przeznaczona jest do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich.

  • Qualita Płynna 70%
    Add to Wishlist

    Płynna konsystencja tej margaryny i doskonałe łączenie się z pozostałymi składnikami pozwala na przyspieszenie produkcji wyrobów cukierniczych i piekarskich. Forma płynna do bezpośredniego zastosowania.

  • NEW
    Qualita NP
    Add to Wishlist

    Margaryna przeznaczona jest do produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarniczych: ciast, ciasteczek, ciast kruchych, wyrobów pół-cukierniczych i ciast drożdżowych

  • Bolero Croissant
    Add to Wishlist

    Margaryna przeznaczona do produkcji ciast listujących.

  • Margaryna przeznaczona do produkcji ciast listujących. Najtwardszy produkt do ciast listkujących w ofercie Kruszwicy.

Przewiń do góry