Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki

Kruszwica Kruche

Zastosowanie mieszanki Kruszwica Kruche:

100% mieszanka do produkcji wyrobów z ciasta kruchego – korpusów do babeczek, spodów pod szarlotki, serników, mazurków, tart owocowych czy torcików, kruszonek jak również różnego rodzaju ciastek i herbatników.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • Proste i szybkie wykonanie.

  • Duża różnorodność zastosowania.

  • Gwarancja powtarzalności produkcji.

  • Surowe ciasto nadaje się do zamrażania.

  • Ciasto nie kurczy się podczas wielokrotnej obróbki.

  • Zapewnia elastyczne i stabilne ciasto.

Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.

Kruszwica Kruche

Szczegóły

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg

  • PrzeznaczenieDo wypieków

Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: