Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Qualita Płynna 70%

Spowalnia proces czerstwienia wyrobów i pozwala nadać pożądaną strukturę wyrobom finalnym. Cechuje się wysoką stabilnością. To bardzo dobry wybór produktu do przygotowywania między innymi cist biszkoptowych, drożdżowych i parzonych, jak również pieczywa pszennego pół-cukierniczego.

CECHY PRODUKTU:

• Oparta o tłuszcze rzepakowe
• Gwarancja powtarzalności procesu.
• Płynna konsystencja pozwalająca na bezpośrednie zastosowanie i skrócenie czasu przygotowania wyrobu.
• Stabilność emulsji podczas użytkowania.
• Prawidłowa struktura ciasta.
• Spowolnienie czerstwienia wyrobów.
• Aromat nadający gotowym wyrobom odpowiedni smak i zapach.

Należy przechowywać w suchym pomieszczeniu, w temp.: 4-15 stopni Celsjusza

Opakowanie
10 l
Paleta euro
550 (55 wiader)
Okres przydatności
150 dni
Sugerowana temp. obróbki
20-22°C
Zawartość tłuszczu
70%
Add to Wishlist
Przewiń do góry