Zaloguj się
Rejestracja
Instagram Youtube
Zamknij

Backstabil – sekret doskonałej drożdżówki

03 września 2020, 17:47

Początek roku szkolnego to dla większości cukierni początek „wysokiego sezonu” na drożdżówki. To także świetna okazja, by poznać wszystkie zalety mieszanki tłuszczowo-cukrowej Backstabil, która przeznaczona jest właśnie do produkcji ciasta drożdżowego oraz ciast listkujących. Backstabil to absolutny hit w ofercie Kruszwicy.

Jeden produkt, wiele korzyści

– Oszczędzaj czas
Użycie mieszanki tłuszczowo-cukrowej od Kruszwicy pozwala na zastosowanie jednofazowej metody prowadzenia ciasta drożdżowego.

– Postaw na wygodę
Stosując Backstabil, do ciasta drożdżowego nie trzeba już dodawać żadnego innego tłuszczu – co usprawnia pracę.

– Kontroluj proces
Backstabil zwiększa tolerancję na przegarowanie, dając tym samym pełniejszą kontrolę nad procesem produkcji.

– Postaw na ergonomię
Surowe ciasto przygotowane na bazie mieszanki doskonale nadaje się do mrożenia. Możne więc przygotować większą porcję i przechować nadmiar ciasta

– Zyskaj gwarancję jakości
Dzięki zastosowaniu mieszanki tłuszczowo-cukrowej, wypieki mają idealną strukturę, miękisz jest elastyczny, a ciasto delikatne, stabilne i długo zachowujące świeżość

– Postaw na dobry skład
Backstabil nie zawiera konserwantów, barwników i tłuszczy utwardzonych – co dla świadomych cukierników i ich klientów, jest ogromną zaletą.

Backstabil – baza najlepszych drożdżówek!

Przewiń do góry