Kruszwica Kruche – prosty sposób na najlepsze wypieki!
Idealnie kruche, jednak nie nadmiernie suche czy twarde. Takie powinno być optymalne kruche ciasto. Droga do jego przygotowania nie musi być długa i wyboista.
Wystarczy zastosować, stworzoną specjalnie do tego typu wyrobów cukierniczych, gotową mieszankę Kruszwica Kruche.
Szybko, sprawnie, efektywnie
Mieszanka od Kruszwicy, to nie tylko gwarancja doskonałej jakości wyrobów, ale też ogromne ułatwienie w pracy. Skraca i przyspiesza czas przygotowywania ciasta, upraszczając cały proces produkcyjny.
Stworzone na bazie Kruszwica Kruche ciasto jest stabilne i elastyczne. Nie kurczy się podczas obróbki i zachowuje swoje walory podczas mrożenia.
Gotowy wypiek zawsze będzie równie udany – lekki, delikatny, odpowiednio wilgotny i kruchy.
Szeroki wachlarz zastosowań
Mieszanka Kruszwica Kruche ma wiele wariantów zastosowania. Jest uniwersalna i świetnie komponuje się z innymi składnikami, dzięki czemu można ją wykorzystać do przygotowania wielu różnych wypieków. Wyczarujemy z niej idealne korpusy do babeczek, herbatniki, pyszną kruszonkę, a także spody do ciast, np. do doskonałego sernika krakowskiego.
Zobacz również
Zapisz się do newslettera
Dołącz do najlepiej poinformowanych w branży