Przejdź do aktualnościPrzejdź do wyszukiwarki
Premium

Beleaf PlantBetter

Zastosowanie tłuszczu roślinnego Beleaf PlantBetter:

Beleaf PlantBetter to innowacyjny tłuszcz z całkowicie roślinnym składem, który zastępuje tłuszcz mleczny, zachowując podstawowe cechy masła. Idealnie nadaje się do wszechstronnego zastosowania cukierniczo-piekarskiego, zarówno do wypieku ciast i ciasteczek, jak i do produkcji kremów i nadzień.

Beleaf PlantBetter naśladuje funkcjonalność i wydajność masła, zachowując jednocześnie porównywalne wartości odżywcze i jego atrybuty sensoryczne. Nadaje maślany smak wypiekom oraz zapewnia odpowiednią ubijalność kremom.

Beleaf PlantBetter to odpowiedź na rosnące wymagania i oczekiwania świadomego konsumenta.

Skontaktuj się z nami

Cechy produktu

  • 100% surowców roślinnych bez dodatku oleju palmowego.

  • Zawartość tłuszczu 82%.

  • Nie zawiera laktozy.

  • Zapewnia kremową konsystencję.

  • Doskonale się ubija.

  • Nadaje wypiekom maślany smak.

  • Podczas jego produkcji powstaje dwukrotnie mniejszy ślad węglowy niż przy produkcji tradycyjnego masła.

Należy przechowywać w ciemnym i suchym, dobrze wentylowanym miejscu, w temp. 2-10°C.

  • NP

    NP
  • Bez tłuszczów utwardzonych

    Bez tłuszczów utwardzonych
  • No-Lactose

    No-Lactose
Beleaf PlantBetter

Szczegóły

  • Zawartość tłuszczu82%

  • Typ opakowaniaKarton

  • Waga/Pojemność (kg/L)10 kg (4 x 2,5 kg)

  • PrzeznaczenieDo wypieków i kremów

  • SegmentPremium

  • Okres przydatności5 miesięcy

Przepisy z Beleaf PlantBetter:


Interesują Cię nasze produkty?

Nasz konsultant skontaktuje się z Tobą

* - pole wymagane

Przyjmuję do wiadomości, że: